top of page

Het team

Kan je geen keuze maken door wie je geholpen wil worden? Lees hieronder ons persoonlijke verhaaltje, misschien helpt dat je verder!

IMG_4479.jpg

Marjan

Haarstylist, kleurspecialist, nagelstylist, visagist, bruidsstylist

De eigenaresse van Salon M. Als een vis in het water in de salon met mijn geweldige top team naast mij! Iedereen kan in de salon zichzelf zijn, ik dus ook! Lachen, gieren maar ook een serieus gesprek, alles is hier te vinden! De uitknop is nog niet gevonden... Wees welkom lieve allemaal bij Salon M (de M van Marjan, voor als die nog niet duidelijk was)!

80b91bf5-3b12-447a-b10f-6ff54cfc920c.JPG

Aurora

Haarstylist & kleurspecialist

Een rondje draaien met je handen zwaaiend in de lucht omdat je uit enthousiasme reageert op het mega gezellige gesprek wat je hebt met je klant. Met en berg ervaring en creativiteit op zak... Ontmoet onze topper: Aurora, inmiddels onderdeel van de inboedel van Salon M! 

20230930_123544000_iOS.jpg

Eileen

Haarstylist & kleurspecialist

Een kopje koffie of thee voor mevrouw of meneer, onze mega klantvriendelijke Eileen die fluitend Engels talige gesprekken voert staat altijd voor u paraat! Deze meid is één en al creativiteit! Eileen is goud eerlijk en heeft een dosis humor die ze met zich meebrengt! Like, Eileen!!                                                             

Lees binnenkort verder
IMG_5413.jpg

Anouk

Haarstylist & kleurspecialist

Anouk is een jonge, super creatieve en getalenteerde kapster! Anouk heeft in maart 2024 goud gewonnen tijdens de skills wedstrijden! Ze is Nederlands beste leerling kapster geworden! Ze gaat door naar de World skills in Lyon! Deze gezellige, prachtige dame staat voor jou klaar!

Lees binnenkort verder
IMG_3773.jpg

Melissa

Haartstylist & kleurspecialist

Jaaa Melissaaa! Geweldige lieve jonge dame. Neemt alles in haar op en is erg nieuwsgierig! Melissa heeft zeker geen blad voor haar mond en je hoort altijd wanneer ze aanwezig is! Goud eerlijk dat ze is en altijd stralend met een lach, onze Melissa. 

nieuw.jpg

Zahra

Haarstylist & kleurspecialist

 Kleurspecialist in volle glorie! Altijd met een lieve glimlach een vriendelijk gesprek en vooral veel passie! Als Zahra aan het werk is dan zie je dat ze helemaal opgaat in haar vak! Ze mag graag in alle rust haar werk uitvoeren! Wat een prachtwerk maakt deze topper!

Lees binnenkort verder
IMG_5437.jpg

Levi

Leerling haarstylist allround

Levi is onze gezellige leerling! Ze is bezig met de opleiding en heeft het onwijs naar haar zin! Levi is super gemotiveerd en houd wel van een vlotte babbel! Levi is veel aan het oefenen dus heeft veel modellen nodig! Zit jij binnenkort bij deze topper in de stoel?

Lees binnenkort verder
bottom of page