top of page

Het team

Kan je geen keuze maken door wie je geholpen wil worden? Lees hieronder ons persoonlijke verhaaltje, misschien helpt dat je verder!

IMG_5949.PNG

Marjan

Haarstylist, kleurspecialist, nagelstylist, visagist, bruidsstylist

De eigenaresse van Salon M. Als een vis in het water in de salon met mijn geweldige top team naast mij! Iedereen kan in de salon zichzelf zijn, ik dus ook! Lachen, gieren en wat een gezelligheid, alles is hier te vinden! De uitknop is nog niet gevonden... Wees welkom lieve allemaal bij Salon M (de M van Marjan, voor als die nog niet duidelijk was)!

IMG_3979.jpg

Aurora

Haarstylist & kleurspecialist

Een rondje draaien met je handen zwaaiend in de lucht omdat je uit enthousiasme reageert op het mega gezellige gesprek wat je hebt met je klant. Met en berg ervaring en creativiteit op zak... Ontmoet Aurora, inmiddels onderdeel van de inboedel van Salon M! 

IMG_3773.jpg

Melissa

Haarstylist & kleurspecialist

Jaaa Melissaaa! Geweldige lieve jonge dame. Neemt alles in haar op en is erg nieuwsgierig! Melissa heeft zeker geen blad voor haar mond en je hoort altijd wanneer ze aanwezig is! Goud eerlijk dat ze is en altijd stralend met een lach, onze Melissa. 

IMG_2990.PNG

Eileen

Haarstylist & kleurspecialist

Een kopje koffie of thee voor mevrouw of meneer, onze mega klantvriendelijke Eileen die fluitend Engels talige gesprekken voert staat altijd voor u paraat! Deze meid is één en al creativiteit! Like.. onze Eileen!!

Lees binnenkort verder
IMG_3615.jpg

Dian

Leerling kapster

Sportief dat ze is, altijd een fles water bij de hand! Ik heb dat nog nooit gedaan... Dian doet het.. en voilà.. PRACHTIG. Deze dame heeft super veel in haar mars, tot in de sportschool of natuurlijk bij Salon M!

Lees binnenkort verder
bottom of page