top of page

Algemene voorwaarden

Algemeen

Wanneer je een afspraak maakt, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Lees deze daarom goed door. Afspraken kunnen telefonisch of via www.1kapper gemaakt worden. Graag op tijd aanwezig zijn voor je afspraak. Bent je toch later, geef dit dan telefonisch door. 

Annuleren 

Je kunt tot 24 uur van te voren uw afspraak telefonisch of via www.1kapper annuleren/verzetten. Indien je later annuleert of de afspraak vergeet wordt 50% van de geboekte behandeling in rekening gebracht.

No show

Bij een No Show wordt 50% van de geboekte behandeling in rekening gebracht. 

Te laat?

Indien je meer dan 15 minuten te laat bent voor je afspraak komt de afspraak te vervallen en wordt 50% van de behandeling in rekening gebracht. Dit omdat er te weinig tijd over blijft om de behandeling af te ronden en om ervoor te zorgen dat andere afspraken niet verhinderd worden.

Verkeerde behandeling gekozen?

Wij vragen je zorgvuldig een behandeling te kiezen. De behandelingen staan beschreven op de website bij 'tarieven' en als je een afspraak wil maken op www.1kapper.nl. Kies je de verkeerde behandeling, dan kunnen we je niet helpen. Op dat moment wordt 50% van de geboekte behandeling in rekening gebracht. Door het boeken van een verkeerde behandeling blijven wij achter met een gat in onze agenda, die op dat moment niet opgevuld kan worden.

Wij vinden het vervelend om 50% van de behandeling in rekening te brengen, terwijl we je niet kunnen helpen. Maak daarom zorgvuldig je keuze en twijfel je? Stuur ons alsjeblieft via instagram een bericht of bel naar de salon. Wij helpen je graag met het boeken van de juiste behandeling!

Betaling

Bij ons in de salon kan je alleen pinnen. 

bottom of page