top of page

De salon

Dé kleurspecialist van het noorden

Welkom bij Salon M 

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent geworden! Lees snel verder, want dit is Salon M:

 

Ik (Marjan) heb in 2020 de kapsalon, die toen nog Kapsalon Anissa heette overgenomen van Anissa. De naam van de kapsalon is in 2023 veranderd naar Salon M.

Ik ben in 2017 begonnen als 2e jaars stagiaire bij Kapsalon Anissa, In 2019 heb ik de opleiding salonmanager afgerond en ben ik bij Anissa in dienst gegaan. Ik heb iets langer dan een jaar bij de kapsalon gewerkt en vanaf 1 januari 2020 heb ik de salon overgenomen van Anissa. Nu mag ik vol trots zeggen dat ik de kapsalon al 4 jaar succesvol run!

 

De kapsalon bestaat ruim 12 jaar en is gevestigd midden in het centrum van Leeuwarden. Ik heb inmiddels een top team. Alle dames willen jouw bezoek aan de kapsalon zo prettig mogelijk maken.

Ons team is jong en dynamisch, iedereen is uniek. Ik sta voor verschillende persoonlijkheden vaardigheden en specialiteiten, hierdoor voelt ieder zich prettig bij zijn of haar kapster.

Een kappersteam is net een band, bij een band speelt iemand gitaar, drum of zingt. Iedereen heeft zijn of haar eigen specialiteiten waardoor je band compleet is. In ons team heeft ook ieder haar eigen specialiteiten waardoor Salon M een volwaardig kwaliteitsvol team is! 

 

De één doet het liefst de hele dag folie's en lange haren, de ander is van de felle out of the box kleuren, één die het liefst alleen maar donkere haren kleurt en dan nog een mannenkapster! Maar waar wij toch vooral om bekend staan zijn onze kleuringen. Wij zijn de kleurspecialist van het noorden!

Wij geven professioneel en persoonlijk advies. Over het gebruik van producten en de verzorging en styling van je haar. Wij zorgen voor een fijne sfeer en kwaliteit leveren staat voorop! Wij staan als team voor jou klaar!

Bij Salon M ben je verzekerd van een look die bij jou past!

Ben jij benieuwd geworden naar ons team? Neem een kijkje bij 'Het team' of check onze sociale media! Hopelijk tot snel!

Liefs Marjan en het team

bottom of page