top of page

Het team

Kan je geen keuze maken door wie je geholpen wil worden? Lees hieronder ons persoonlijke verhaaltje, misschien helpt dat je verder!

IMG_5949.PNG

Marjan

Eigenaresse

Veel gezellige babbels en een hele goede zelfspot. Als een vis in het water in de salon met mijn geweldige top team naast mij! Matchen met de klanten, love it.. klantenbinding! De uitknop is nog niet gevonden... Wees welkom lieve allemaal!

IMG_3979.jpg

Aurora

Allround haarstylist

Een rondje draaien met je handen zwaaiend in de lucht omdat je uit enthousiasme reageert op het mega gezellige gesprek wat je hebt met je klant. Ontmoet Aurora, inmiddels onderdeel van de inboedel van Salon M!

PHOTO-2023-04-26-21-04-15.jpg

Eva

Allround haarstylist 

Deze dame mis je niet op de werkvloer. Luid en duidelijk maakt Eva een mega gezellige babbel met jou! Eva houd van veel lol en lachen! Niks is te gek en met haar keurige klantvriendelijkheid behandeld ze jou als 'de klant is koning'!

Lees binnenkort verder
IMG_3773.jpg

Melissa

Leerling kapster

Geweldige lieve jonge dame. Neemt alles in haar op en is erg nieuwsgierig! Melissa heeft zeker geen blad voor haar mond en je hoort altijd wanneer ze aanwezig is! Goud eerlijk dat ze is en altijd met een lach, onze Melissa. 

IMG_3597.jpg

Eileen

Leerling kapster

Een kopje koffie of thee voor mevrouw of meneer, onze mega klantvriendelijke Eileen die fluitend Engels talige gesprekken voert staat altijd voor u paraat! Deze meid is één en al creativiteit! Like.. onze Eileen!!

Lees binnenkort verder
IMG_3615.jpg

Dian

Leerling kapster

Sportief dat ze is, altijd een fles water bij de hand! Ik heb dat nog nooit gedaan... Dian doet het.. en voilà.. PRACHTIG. Deze dame heeft super veel in haar mars, tot in de sportschool of bij Salon M!

Lees binnenkort verder
bottom of page