top of page

Het team

Kan je geen keuze maken door wie je geholpen wil worden? Lees hieronder ons persoonlijke verhaaltje, misschien helpt dat je verder!

IMG_4208.PNG

Marjan

Eigenaresse

Af en toe door de salon heen gillen omdat de föhn aan staat.. en net op dat moment gaat de föhn uit.. dus hard praten was niet nodig, oeps ja, Marjan is ook aanwezig.

6cc21085-8949-46d3-bdbb-0d0d615b6c0d.jpg

Aurora

Allround haarstylist

Een rondje draaien met je handen zwaaiend in de lucht omdat je uit enthousiasme reageert op het leuke gesprek wat je hebt met je klant. Ontmoet Aurora.

b32bb34f-1f75-4ab2-a1f5-d17d5ae5fb8d.jpg

Marrit

Allround haarstylist

Al zingend door de salon heen lopen, eenmaal met het verfkarretje bij je klant nog even een swieper met die heupen geven. 'Oke nu kunnen we beginnen'. Marrit style.

464c725d-bd7d-4597-a185-07f7fde48120.jpg

Melissa

Leerling kapster

'Oh wat wordt dat een mooie paarse kleur'. Verf verkleurt soms in een andere kleur. Al lachend, nee het wordt geen paars! Goud eerlijk dat ze is en altijd met een lach, onze Melissa. 

web1.jpg

Ben je op zoek naar een professionele kapper in Leeuwarden waar je verzekerd bent dat je met een prachtig kapsel de deur uit loopt?

Dan is Salon M de kapsalon voor jou! Naast de goede kwaliteit en service staan wij er ook om gezellig te babbelen met daarbij een luisterend oor en een lekker kopje koffie of thee.

Wij blijven altijd up to date doordat wij trainingen en cursussen volgen. We luisteren naar jouw wensen, weten wat de laatste trends zijn en gebruiken wij onze vakkennis & creativiteit om te zorgen dat je altijd een kapsel krijgt dat perfect bij jou past.

We gebruiken daarbij verschillende knip- en kleurtechnieken. Onze prijzen zijn gebaseerd op jouw haar en beginnen bij een 'vanaf prijs' of zijn verdeeld in Small, Medium en Large behandelingen. 

Ben je benieuwd geworden, heb je vragen of wil je een afspraak maken? Kijk dan verder op onze pagina bij de contact gegevens.

 

Liefs Marjan en het team

bottom of page