De salon

Kapsalon Anissa gaat binnenkort verder onder de naam: Salon M

Welkom bij Kapsalon Anissa

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent geworden! Lees snel verder, want dit is Kapsalon Anissa:

 

Ik (Marjan) heb in 2020 de kapsalon overgenomen van Anissa en ga binnenkort verder onder de naam: Salon M.

Ik ben in 2017 begonnen als 2e jaars stagiaire bij Kapsalon Anissa, In 2019 heb ik de opleiding salonmanager afgerond en ben ik bij Anissa in dienst gegaan. Ik heb een jaar bij de kapsalon gewerkt en vanaf 1 januari 2020 heb ik de salon overgenomen van Anissa. Nu mag ik vol trots zeggen dat ik de kapsalon al ruim 2 jaar succesvol run!

 

De kapsalon bestaat 10 jaar en is gevestigd midden in hartje centrum van Leeuwarden. Ik heb inmiddels een top team en zijn in totaal met 5 kapsters (waarvan 1 in opleiding). Alle dames willen jouw bezoek aan de kapsalon zo prettig mogelijk maken.

Team Anissa is jong en dynamisch. Ik sta voor verschillende persoonlijkheden vaardigheden en specialiteiten, hierdoor voelt iedereen zich prettig bij zijn of haar kapster.

Een kappersteam is net een band, bij een band speelt iemand gitaar, drum of zingt. Iedereen heeft zijn of haar eigen specialiteiten waardoor je band compleet is. In ons team heeft ook iedereen haar eigen specialiteiten waardoor Kapsalon Anissa een volwaardig kwaliteitsvol team is!

 

De één doet het liefst alleen maar highlights en lange haren, de ander is van de felle out of the box kleuren, een krullenknipper, dan nog een opsteektalent en mannenkapster!

Wij geven professioneel en persoonlijk advies. Over het gebruik van producten en de verzorging en styling van je haar. Wij zorgen voor een fijne sfeer en kwaliteit leveren staat voorop! Wij staan als team voor jou klaar!

Bij Kapsalon Anissa ben je verzekerd van een look die bij jou past!

Ben jij benieuwd geworden naar ons team? Neem een kijkje bij 'Het team' of check onze sociale media! Hopelijk tot snel!

Liefs Marjan en team Anissa