kapsalon leeuwarden, beste kapper leeuwarden, haar kleuren leeuwarden

☆ DECEMBER STAAT WEER VOOR DE DEUR!!☆

De feestdagen komen er weer aan! Heerlijk die winterse gezelligheid en de haren weer helemaal in de plooi voor de feestdagen.

Wees er snel bij want vol=vol!! Tot snel bij Kapsalon Anissa

pinnen.jpg

Vanaf 1 maart 2020 kan je bij ons niet meer contant betalen.  Je kan bij ons dus alleen nog maar pinnen!!

Sinds 1 januari 2020 werkt Kapsalon Anissa met een nieuw agendasysteem. Op www.1kapper.nl kan je online je afspraak maken. 24/7 kan jij je eigen afspraak inplannen en kiezen welke behandeling je wil, op welke dag en hoelaat je die wil maken. Natuurlijk kan je ook naar de kapsalon bellen voor een afspraak.

 

*Klik op de afbeeling om een afspraak te maken 

marjan hessels, kapsalon anissa, 1kapper, kleursalon

Vanaf 1 januari 2020 heb ik, Marjan de kapsalon overgenomen. Voordat ik de eigenaresse was van Kapsalon Anissa heb ik hier gewerkt vanaf 2017. Anissa besloot de kapsalon te verkopen omdat ze naar Spanje gaat verhuizen. Toen heb ik mijn kans gegrepen! Ik wou ooit mijn eigen kapsalon runnen en toen kwam ooit ineens wel heel snel. Ik kijk enorm uit naar dit spannende eerste jaar!

Omdat dit het eerste jaar is dat ik de eigenaresse ben van de kapsalon is er elke maand een leuke korting of actie! Houd daarom Facebook, Instagram en de website in de gaten!

Omdat Balmain en Biolage RAW uit ons assortiment gaan, nu 50% korting op alles van Balmain en Biolage RAW!!!!!! Wees er snel bij want OP=OP!

balmain-paris-hair-couture2.jpg