SOCIAL MEDIA

CONTACTGEGEVENS

Kapsalon Anissa

Sint Jacobsstraat 17
8911HS LEEUWARDEN

Tel: 058 8700002

kapsalonanissa@hotmail.nl

 

OPENINGSTIJDEN

 

Maandag          
Dinsdag    
Woensdag    
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag 

 

Kapsalon Anissa Leeuwarden ©  2017  JdM Webdesign

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

 

11.00 - 17.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 17.00 uur 

 

Maandenlang glanzend, gladder en pluisvrij haar !

De keratinebehandeling

Een keratinebehandeling is een intensief, conditionerende behandeling, die het haar gezonder, zachter, glanzender, elastischer en makkelijker handelbaar maakt. Een keratinebehandeling is géén relaxer, het haar wordt dus niet volledig stijl.

Het Keratherapy ‘Pure Renewal System’ is de nieuwste generatie keratinebehandeling, ontwikkeld met behulp van wetenschappelijk onderzoek. Deze nieuwe keratinebehandeling bevat natuurlijke keratine, fruitextracten, essentiële vitaminen, mineralen en oliën en géén formaldehyde. De unieke combinatie van ingrediënten verzorgt het haar intensief en pakt pluis en droog haar grondig aan. De Pure Renewal biedt de mogelijkheid tot krulbehoud, maar is ook geschikt voor krulreductie.

 

In tegenstelling tot bij relaxers en Japanse straightening wordt door de keratinebehandeling van Keratherapy de interne structuur van het haar niet veranderd. De behandeling is niet schadelijk voor het haar, maar versterkt het juist. Deze revolutionaire keratine formule werkt op alle haartypen.

Keratherapy Diora Keratinebehandeling Kapsalon Anissa Leeuwarden Keratine behandeling therapie
Kapper, Keratherapy, Diora, Keratinebehandeling, Kapsalon Anissa, Leeuwarden, Keratine, behandeling, therapie, Pure Renewal

Voordelen van KeratherapyKeratherapy is een wash- out keratinebehandeling. De behandeling is klaar als je de salon verlaat. De keratine hoeft dus geen 48-72 uur in het haar te trekken, voordat het kan worden gewassen. Je kan ook gewoon direct na de behandeling stylingsproducten gebruiken.

  • Keratherapy verzorgt het haar intensief en pakt pluis grondig aan.

  • Doordat Keratherapy werkt met verschillende inwerktijden tijdens de behandeling, kan je kiezen of je de krullen wilt behouden of dat jou haar zo glad mogelijk wordt.

  • Het natuurlijk volume blijft behouden

  • Dit product bevat géén formaldehyde, het geen beter is voor het haar en uw gezondheid.

  • Je zult circa 3 maanden plezier hebben van de behandeling, afhankelijk van je haartype en de verzorging.Aftercare productenHet is belangrijk het haar te verzorgen met de bijbehorende shampoo en conditioner. Deze krijg je van ons mee na de behandeling. Hiermee houdt je het keratineniveau in jou haar op peil. Daarnaast biedt Keratherapy een compacte lijn van aftercare producten zoals een serum, leave-in spray en een masker die bij ons verkrijgbaar zijn. Alle verzorgingsproducten van Keratherapy bevatten keratine en verlengen de levensduur van de behandeling aanzienlijk. Deze producten zijn ook uitermate geschikt en verzorgend voor onbehandeld haar.